1Waarom zou ik kiezen voor online factureren?
Online factureren heeft als grootste voordeel dat de applicatie altijd en overal beschikbaar is. Gegevens opzoeken, een offerte maken onderweg, een werkrapport invullen op locatie, direct een factuur doormailen … het kan allemaal met een online facturatie pakket.
2Kan ik het testen zonder verbintenis?
Mobifact is volledig en zonder tijdslimiet gratis te gebruiken, met als enige beperking dat je maximaal drie facturen per maand kan maken. Wil je meer factureren dan betaal je een kleine bijdrage.
3Ik ben altijd onderweg en moet dan ’s avonds nog mijn administratie doen, helpt jullie systeem mij?
Doordat je onderweg of vlak na je werk bij de klant alles al kan invullen hoef je enkel nog thuis de bestellingen en werkbonnen om te zetten naar facturen. En als je de loop van de dag tijd over hebt kan je dit uiteraard ook even tussendoor doen, aangezien het pakket overal via internet te bereiken is.
4Ik ben heel creatief maar niet zo goed in administratie, helpt jullie systeem mij om niks te vergeten?
Ons PRO pakket heeft een module die automatisch periodieke facturen voor jou kan aanmaken. Stel dat je maandelijks een vast bedrag moet factureren aan bepaalde klanten, dan zorgt deze module hier automatisch voor, zelfs het automatisch verzenden via e-mail is mogelijk.
5 Mijn boekhouder heeft regelmatig een overzicht nodig van mijn kosten en inkomsten, doet jullie systeem dat voor mij?
Mobifact heeft een uitgebreid rapportagesysteem dat heel eenvoudig omzetcijfers per kwartaal, per jaar of een binnen een zelf te kiezen datumbereik oplevert. Bovendien kan je al je facturen samen afdrukken of opslaan om zo aan je boekhouder te bezorgen.
6Zijn mijn gegevens veilig?
Wij zorgen dagelijks voor twee volledige back-ups die worden opgeslagen buiten het datacenter. Ook wordt de data steeds live bewaard op minstens twee servers. Je kunt er volledig op vertrouwen dat je gegevens veilig zijn en niet kwijt kunnen raken!
7Komt mijn logo op de factuur? Jullie gegevens komen er toch niet bij?
Jouw eigen logo op je factuur is perfect mogelijk, dit kan je zelf heel eenvoudig instellen. Enkel bij de gratis versie verschijnt er een kleine link naar onze website.
8Kan ik een factuur ook nog per post versturen?
Uiteraard kan je de factuur zelf afdrukken nog en versturen. We werken ook aan een automatisch postsysteem die de factuur doorzendt naar een bedrijf dat vervolgens uw factuur per post zal versturen.
9Hoe veilig is jullie systeem?
Alle gegevens worden verstuurd via een versleutelde verbinding. Al onze servers bevinden zich ook achter een zeer strikte firewall die elke ongeoorloofde verbinding onmiddellijk zal blokkeren.
10Ik werk vooral in de avonduren en in het weekend, zijn jullie dan ook bereikbaar?
Onze support afdeling is tijdens de kantooruren telefonisch bereikbaar, en tijdens het weekend via email op een support systeem.
11Zitten er verborgen kosten aan?
Ons gratis pakket blijft altijd volledig gratis. Voor de betaalpakketten betaalt u enkel de vaste maandelijkse bijdrage.
12Kan ik er weer vanaf als het niet bevalt? Wat gebeurt er dan met mijn gegevens?
Betalingen die nog niet gebruikt zijn om een pakket te kopen, betalen wij zonder problemen terug. Op het einde van de termijn wordt dan automatisch overgeschakeld naar het gratis pakket zodat u altijd over uw gegevens blijft beschikken. Wij voorzien ook verschillende mogelijkheden om de overgang naar een nieuw pakket te vergemakkelijken.
13Hoe zit het met privacy?
Ons privacy beleid geeft absolute garantie dat wij uw gegevens nooit zullen doorverkopen aan een derde partij, tevens zullen wij nooit toegang verschaffen aan niet geoorloofde personen/bedrijven tot de gegevens. Enkel op gerechtelijk bevel zijn wij verplicht bepaalde gegevens te verstrekken.
14Wat als ik geen internet heb onderweg of als het thuis niet werkt?
Een werkende internet verbinding is absoluut nodig om gebruik te kunnen maken van Mobifact.
15Ik ben grafisch vormgever en werk op een Mac, kan ik jullie systeem gebruiker?
Ons systeem werkt op alle courante operating systemen. Linux, Mac OSX, Windows. Wij trachten steeds zoveel mogelijk verschillende browsers te ondersteunen, maar geven toch de voorkeur aan Firefox en Google Chrome.
16Ik ben pechverhelper, mijn camionet moet uitgerust zijn met een ingebouwde laptop en printer, kunnen jullie hiervoor zorgen?
Wij kunnen ook zorgen voor een totaaloplossing op vlak van software én hardware. Niet alleen maatwerk in software is mogelijk, maar ook specifieke hardware (inbouw in voertuig, mobiel + printer, ...) wordt door ons verzorgd.
17Ik wil ook wel op jullie website staan met mijn verhaal, kan dat?
Wij krijgen zeer graag feedback van onze klanten. Wij hebben verschillende mogelijkheden waarmee wij u tegemoet kunnen komen indien je je wilt opstellen als referentie of indien je links wil plaatsen op uw eigen website. Stuur ons een mailtje en we geven je een overzicht van de mogelijkheden.
18Het klinkt allemaal wel goed maar mijn bedrijfsprocessen zijn nogal ingewikkeld, kunnen jullie helpen?
Wij kunnen via onze maatwerk optie samen met jou uitwerken hoe we het programma van start tot oplevering het beste aanpassen aan jouw noden, zodat dit voor jullie als ondernemer zoveel mogelijk toegevoegde waarde zal opleveren.