Wat is Mobifact?

Mobifact is je eigen mobiel kantoor.


Snel en eenvoudig online factureren

Een factuur maken doe je heel eenvoudig met Mobifact. Standaard templates wijzen je de weg. Gewoon even aanloggen en je bent vertrokken. Op je computer, laptop of tablet. Je hoeft geen programma’s te downloaden. In 2 minuten ben je gestart. Met Mobifact is factureren een koud kunstje. Tot 3 facturen gratis per maand.

Gemakkelijk invoeren zonder fouten
Mobifact zorgt er voor dat je het adres of het BTW-nummer van je klant niet telkens opnieuw moet overtypen wanneer je een nieuwe factuur maakt. Ook prijzen en omschrijvingen worden automatisch overgenomen vanuit je artikelen. Bedragen worden altijd mooi in hetzelfde formaat getoond en we controleren of je alles wel correct hebt ingevuld.

Speel kort op de bal
Je bent veel onderweg om bestaande en nieuwe klanten te bezoeken. Offertes maken is vaak tijdrovend en bovendien moet de klant er vaak een paar dagen op wachten. Gevolg: maar al te vaak ben je je geïntersseerde klant alweer verloren. Mobifact helpt je bij het maken van een offerte ter plaatse.

Documenten
Maak en beheer je documenten van de offerte tot aan de factuur. Krijg een overzicht van openstaande bestellingen of onbetaalde facturen. Bovendien kun je in Mobifact automatisch periodieke facturen laten aanmaken en versturen. Ideaal voor vaste kosten zoals abonnementen of vaste diensten.

Contacten en leveranciers
Beheer al je contactgegevens op één plaats. Verstuur je facturen eenvoudig naar verschillende contactpersonen of genereer een lijst met al je contacten.

Artikelen
Werk je met vaste diensten of artikelen? Verzamel ze dan in ons artikelbeheer zodat je niet altijd dezelfde gegevens moet invullen op je facturen. In Mobifact kan je ook de voorraad van je artikelen beheren.

Dashboard
Verlies niets meer uit het oog.
Nog geen antwoord gekregen op een offerte van vorige maand? Welke facturen zijn er nog niet betaald? Wanneer heb ik die factuur ook alweer gestuurd? Hoeveel moet ik nog ontvangen en hoeveel schulden heb ik aan leveranciers? In Mobifact is dit alles makkelijk terug te vinden.

Rapportage
Met onze zoekfuncties vind je alles meteen terug. Krijg een overzicht van je inkomsten per klant of in totaal voor de periode die je zelf kiest. Mobifact geeft je ook inzicht in openstaande of achterstallige facturen.

Nog niet overtuigd?
Probeer het gerust zelf op onze proefomgeving of registreer een gratis account waarmee je tot drie facturen per maand gratis kan aanmaken.